szeptember 16, 2012

2. blogszülinap - sorsolás



"Higgy a szívedben és saját jóságodban, mert ha így teszel, mások is ezekben fognak hinni. Higgy a csodában, mert teli van vele az élet. De ami a legfontosabb, hogy higgy önmagadban, mert odabenn a lelkedben rejtőzik a csoda, a remény, a szeretet és a holnap álmai."
/Ron Cristian/


Nagyon köszönöm, hogy ilyen sokan jelentkeztetek a játékra! Én most...
... dobpergés ...

... a nyertes pedig: Csáki Eszter.
/Köszönet a lányaimnak, akik segédkeztek a sorsolásnál! :) /
Gratulálok neki! Szeretném, ha e-mail-ben megírná, hova postázhatom az ajándékát!
Hamarosan megvarrom a párnát, addig még egy csepp türelmet kérek...

Szeretettel:

szeptember 01, 2012

Fogtündéres párna (Tooth Fairy's Pillow)


Annámnak kiesett egy újabb foga, ezért a Fogtündér meglepte őt egy kedves ajándékkal. Anna pár hete odaadta az egyik pólóját, hogy próbáljam megmenteni neki. Ez egy régi, kinőtt, de szívének igen kedves póló volt és arra gondoltam, majd varrok belőle egy párnát valamikor.
A pólón egy kiskutyus látszik, egy szem fogacskával, nagyon édes. A kipotyogott aprócska hófehér tejfog valahogy odavarázsolódott a kutyus lábához. A Fogtündér tette volna? Hááát, lehetséges...
My Anna just lost another tooth, so the Tooth Fairy surprised her with a nice gift. Anna give me one of her t-shirts few weeks ago, she asked me to try to save it. This is an old, outgrew t-shirt that she liked so much. I thought that some time I may sew a pillow from this t-shirt.
The design that can be seen on this
t-shirt, is a cute little puppy with not more than one small tooth. So the tiny, pearly white milk-tooth that dropped out appeared somehow at the leg of the puppy. Was that the magic of the Tooth Fairy? It can be...