július 06, 2012

Hímzett törölközők (2+1+2) (Embroided towels)

A lányaim idén nyáron is mennek néhány táborba, szerencsére vízpartra. Közelgő szülinapjaikra könyveket és hímzett törölközőket kértek mindketten. (Persze nem egyszerre, de tudjátok, hogy megy ez: ha az egyiknek elkezdek egy hímzést, rögtön jelentkezik a másik is...)
My daughters will go to some camps this summer as well, fortunately next to waterfront. They asked books and towels for their birthday that coming soon. (Of course, their request arrive one after the other. You know how it goes: if I start to make an embroidery for the one, so soon appears the other girl...)

Szóval, mostanában szép hímzéseket készítettem. Anna egy különleges táborba megy, ezért neki 2 új nagy fürdőlepedője lesz:
So,
recently I made nice embroideries. Anna goes to a special camp in the middle of August, so she will need more beach towels:




Lili egy delfines mintát választott és kerestem neki egy szép betűtípust is a nevéhez:
Lili selected a dolphin sample and also asked for a nice font to stitch her name with:


Ezeket meg csak úgy, pluszban készítettem (az egyiket hagyományos méretű törölközőre, a másikat fürdőlepedőre - a hímzésük már pihent egy ideje):
These embroideries (I stitched earlier) were sewed onto towels, one is usual-size, the other one is beach-size:

7 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszenek a hímzéseid! Milyen szuper ajándékok! :o)

    VálaszTörlés
  2. Igazán aranyosak lettek :) Mutass majd fotót arról is, amikor a lányok a törölközőbe burkolózva illegetik magukat, mert ez a mutatvány biztosan nem marad el :D

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szépek lettek a törölközők. Nézz be a blogomba, díjat kaptál: http://gablenmuhelye.blogspot.hu/2012/07/dijat-kaptam.html

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szépek lettek! A lányok tuti büszkén fogják használni őket! Meg elújságolják, hogy ezt bizony az anyukájuk varázsolta oda! :)
    Az utolsó kettő is nagyon szép, a minta és a színösszeállítása is nagyon tetszik! :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jók lettek! Tetszenek. :)))))

    VálaszTörlés
  6. Nagyon szépek lettek! Ügyes vagy :)

    VálaszTörlés