március 16, 2011

Kreatív blogger díj továbbadása

Az a különleges megtiszteltetés ért, hogy Kreatív blogger díjat kaptam Viperaévától.


Nagyon örültem neki és dédelgetem magamban...
A díj elnyerésével néhány szabályt be kell tartani:

1. Meg kell köszönni
2. A logót ki kell tenni
3. Be kell linkelni, akitől kaptam

4. Írnom kell magamról 7 dolgot
Íme:
(1.) Nagyon szeretek tanulni! Mivel rengeteg impulzus ér és rengeteg érdekes dologba botlom bele, válogatnom kell, mit tanuljak, de igyekszem nyitott lenni és sokat tanulni, sosem lehet tudni, mi mire lesz jó később.
(2.) Szeretek jó sokáig aludni, bár erre anyukaként korlátozottan van lehetőségem év közben, aztán, jön a NYÁRI SZÜNET!!!
(3.) Nagyon tudok örülni annak, amit kapok. A lányaim gyakran rajzolnak nekem, főleg a kisebbik. Néhanapján meglepnek egy szál virággal vagy üzenetet írnak a fürdőszobatükörre egy rúzzsal (legalább használja valaki ).
(4.) Szeretem a természetes dolgokat magam körül. Persze muszáj műanyag dolgokat is megvenni, de ha lehet választani, akkor inkább olyat választok, ami természetközeli.
(5.) Szeretem az iparművészek által tervezett ruhákat, különösen "Avarro"-t.
(6.) A görögdinnyének a magját szeretem a legjobban, egyszer kaptam szülinapi ajándékként egy egész kis üvegcsével.
(7.) Szeretek bárányfelhőket nézegetni és az alakjukról mindenfélét álmodozni, szeretem, ha ilyenkor csak össze-vissza rohangálnak a gondolataim.


5. Tovább kell adnom 7 embernek: 
a) legyen az első Cucu: mert ő volt az első, aki felkarolt engem és megadta az első biztatásokat! Nagyon szépen köszönöm neki!
b) legyen a második Fércművek: azért, mert a zsebrémeivel hihetetlen nagy örömöt okozott nekem! Csodás volt vele játszani és abban az időben annyi vicces dolog vett körül, hogy csak na!
c) legyen a harmadik Hencsi: mert annyi szeretet árad belőle és a munkáiból és mert nagyon szeretem nézegetni az alkotásait!
d) legyen a negyedik Judy:abszolút elfogultan és személyes okokból, mert most is pont olyan kedves, mint tizenévesen volt és mert az én kis középiskolás baráti körömnek számomra meghatározó tagja volt, s bár az élet elsodort minket egymás mellől, de én nagyon hálás vagyok minden mosolyáért!
e) legyen az ötödik Barbi: a hímzésekért és a mintákért.
f) legyen a hatodik Judit: az élet örömeiért, mert szerintem is az apró örömök miatt érdemes élni és minden kis örömöt meg kell becsülni.
g) legyen a hetedik Móni: mert tündéri nemezfigurákat készít, borzasztó aranyosak! A nemezelés megtanulása még nagyon hiányzik az életemből, mármint az a tűs formakészítés.

6. Megjegyzést kell hagynom náluk, hogy megkapták tőlem a díjat

5 megjegyzés:

 1. Nagyon szépen köszönöm, hogy gondoltál rám. :))

  VálaszTörlés
 2. Nagyon szépen köszönöm a díjat :) Igazán kedves vagy.

  VálaszTörlés
 3. Kedves kicsi zöld Tündér, nagyon köszönöm! :D Amint odajutok, felteszem! :)

  VálaszTörlés
 4. Köszönöm Maminti, nagyon kedves vagy :D

  VálaszTörlés
 5. Szia! Bocs, csak most olvastam a leveled, köszönöm szépen a díjat, igazán aranyos vagy! Gratulálok én is a díjhoz!!!

  VálaszTörlés