november 24, 2013

Gyűrűk horgolt rózsákkal (Rings with Crotchet Roses)

Anna lányom kért tőlem gyűrűket a barátnői szülinapjára, ami teljesen elbűvölte őket és boldogan hordják. Lilim is felbátorodott és kikönyörgött egy feketét, ami szinte minden nap az ujján van.
Így aztán, horgoltam egy egész sorozatot, mindenféle színben, szintén a vásárra, nagyon szépek lettek. Csodaszép gyűrűalapokat is találtam, amitől még romantikusabbak lettek a gyűrűk.
My daughter, Anna asked me rings for her friends’ birthday. These rings with crochet roses absolutely fascinated them. Then my elder daughter, Lili also asked a black one for herself and she wear it almost every day.
So, I crocheted a series of ring with different colours, to take them to the Christmas fair. They became so nice. I found beautiful ring bases for creating even better romantic ring.

Ilyenek lettek, megmutatom:
I show you, what types I made:

világos- és középrózsaszín,
bézs, korall, lilás bordó
(pink, beige, lilac red)
fehér, piszkosfehér
(white)


sárga melírozott, narancsos melírozott,    
világos narancs (orange)
aranybarna, bronzos barna
(gold brown, bronze brown)


élénk narancs, piros, bordó (red) kékek (blue)


fekete (black)


gyűrűalapok (fekete, ezüst, bronzos színű)
ring bases (black, silver, bronze)

4 megjegyzés:

  1. Mennyi szépség! Nem tétlenkedtél az biztos!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jól néznek ki, biztosan szép a színük is. Majd valahol megnézem, mert nagyon érdekel, sajnos az itthoni monitorom felmondta részben a szolgálatot, így minden piros és kék. Amit nekem küldtél az is nagyon tetszik, csak félek hordani, hogy bepiszkolódik. Azok a gyűrűalapok nagyon jól néznek. Hol vetted? Tudnál leírást küldeni, mert ha nem túl nehéz, horgolnék én is a lányoknak.

    VálaszTörlés