március 08, 2015

Hímzés - kerek, virágos (Embroidery - roundish, flowery)

Egészen szép, kerek mintát is találtam, öröm volt kihímezni. Arra gondoltam, talán egy kedves felirat tovább gazdagíthatná.

I also found a lovely, round-shape pattern. It was fun to embroider. I thought that maybe I could enrich it with a nice text.

OFF
Egy jó hónapja a metrón együtt utaztam egy kis ideig egy ifjú hölggyel, akinek a táskáján egy aranyos felirat látszott. Már nem emlékszem, pontosan mi is volt rajta, csak arra, hogy jó érzéssel töltött el, szóval a majdnem kerek minta szinte adta magát.
Persze van egy másik ok is, amiért örömmel egészítettem ki a mintát. Amikor levelet/körlevelet kell írnom a suliban, a levelet mindig egy jókívánsággal szoktam zárni és tudom, időnként elég egy ilyen aprócska gesztus, hogy valakinek szebb napja legyen. Hát, egy szatyron olvasva is kiválhat ugyanilyen hatást, ugye?
ON

OFF
Roughly a month ago, I traveled together with a young lady on the tube and however it was a short time only, but I saw her cute bag with a nice text. I cannot recall what the text itself - the only thing I remember, is the good feeling, it caused in me. This almost full circle just asked me to complete.

I have another reason too, for the text. When I write letters in the school, I have a habit: I close my lines with a good wish. I know that sometimes such a small gesture could be enough to make someone's day more pleasant. Well, if you read a kind text on a market bag, it can cause the same feeling, can't it?
ON

Ugye, tudjátok, hogy van egy szuper program (StitchCraft 2012)? A próbaveziója ingyenes, bár korlátozott a használata. ITT már írtam róla. Nos, ezzel készítettem el nektek a feliratot, hogy ti is használhassátok, ha tetszik. Szintén beteszem ide az abc-t is, amit használtam, a betűvariációkkal együtt és persze benne vannak a mi ékezetes betűink is. :)

Do you know that there is a great software the has free demo version (StitchCraft 2012). I already have a post in this subject, right HERE. I suggest trying it. I used this one to edit the text for you - feel free to stitch! I also give you the alphabet, completed with the Hungarian special letters. :)

6 megjegyzés:

 1. Tündéri !!!!♥
  Az ÁBC-t pedig nagyon köszönöm,mindig vadászok rájuk.Nagyon szép!

  VálaszTörlés
 2. Gyönyörű - és nagyon jó ötlet ezzel a jókívánsággal!
  Köszönöm a mintákat, vittem :)
  További áldott, szép vasárnapot kívánok!

  VálaszTörlés
 3. Another beautiful piece! Thanks for the link. :)

  VálaszTörlés
 4. Nagyon szép lett! :-)
  Köszönöm az abc-t! :-)

  VálaszTörlés
 5. Nagyon jó ötlet egy ilyen táska, főleg ilyen felirattal!
  Tetszik az abc is! Köszi! :o)

  VálaszTörlés
 6. :) nagyon tetszik a kiegészítés és az abc is ♥

  VálaszTörlés