június 28, 2015

Ökoszatyor - gerlés/galambos (Market Bag - Dove)

Erről a gerléről már írtam bejegyzést: ITT.

Elég lassan készült (még a téli szünetben kezdtem el), de a végeredmény miatt megérte. Tetszik a mintában, hogy olyan gömbölyded, szépek az ívek és a sok csigavonal miatt rögtön belopta magát a szívembe.
 
Szerencsém volt a fonallal. Kicsit aggódtam, hogy végül elég lesz-e a nálam lévő mennyiség és szerencsém volt, mert még egy kevés meg is maradt. Amikor hímeztem, odafigyeltem, hogy a színek jól illeszkedjenek. Sajnos a színhűséget nem sikerült megőriznem. Nina különleges fonala érintett, ami a "Jade" fantázianévvel fut (ITT nézhetitek meg ezt a kézzel festett fonalat több csodaszép társával együtt!! - érdemes elidőzni ott, jó szívvel ajánlom nektek).

I've written a post about this pigeon earlier, you can read it: HERE.

It was a pretty long time till I finished (I started the emboidery in the winter holiday). To see the result, it was worth. I like the nice curves ans spirals of the pattern so much, it is roundish everywhere.

I was lucky with thread. I was a bit worried whether the amount was enough, but it was a little bit more. When I did the embroidery, I took special note of the colour, I mean to look good. I'm sorry that the photo cannot really show the proper colours. Since Nina's beautiful thread is involved in, called "Jade", I enclose her great picture (I recommend with my heart to see her lovely hand-dyed threads, including "Jade" HERE or onto the picture.

http://ninasthreads.eu/cotton-thread-pamut-himzo/

3 megjegyzés:

  1. Már a régebbi bejegyzésedben is megcsodáltam! Tényleg nagyon szép! :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép lett!!!! Ilyesmi mintát én is elmentettem magamnak,én is szeretem a kacskaringós vonalakat!:)
    örömmel fogod hordani biztosan!!!!

    VálaszTörlés